ROYAL THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Thai. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 23:44 Soep was goed heet en vol met kip
21 jan 2024 om 20:48 The food was good, but the delivery guy was asking weird questions about our living situation...
9 jan 2024 om 0:53 snel geleverd en lekker eten. wij zullen de volgende keer bestellen. dank je
8 jan 2024 om 3:54 Eten was heerlijk. Was warm en snel klaar. Ik had geen honger maar wilde toch iets lekkers eten. Ik ging vaker bij restaurant ook om te eten en wist al dat eten lekker is.
7 jan 2024 om 18:30 Eten was koud en niet te eten, mijn tante is er ook ontzettend ziek van geworden. Die ligt nu al 2 dagen op bed. Bespaar je zelf buikgriep en een hoop geld. Bestel hier niet!!!!
6 jan 2024 om 20:54 Vind het wel weinig voor de prijs wat je betaald
22 dec 2023 om 2:03 Ik bestelde zoetzure kip kreeg alleen zure kip niet te vreten de bief met oestersaus was wel heerlijk
27 okt 2023 om 9:52 Not the high quality of other Thai restaurants
26 okt 2023 om 23:20 Lekker eten- vers van smaak en mooi ingepakt! Vriendelijke chauffeur en een goed ervaring in het algemeen. Lekker eten!
17 okt 2023 om 2:37 Op zich lekker eten, maar het vlees was helaas aan de droge en taaie kant.