ROYAL THAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 574 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Thai. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 3:52 90+ minuten is extreem lang als je trek hebt, aangegeven EN OOK bericht over hoeveel ik betaal, dan geen wisselgeld meegeven is niet netjes. Smaak was ruim voldoende, bezorger zeer beleefd en vriendelijk.
17 mei 2024 om 6:34 The order arrived an hour and a half late, I tried to call the restaurant many times but they never answered. Very bad experience
11 mei 2024 om 21:56 The food was delicious I will definitely order again!!!
19 apr 2024 om 21:22 Smaakte goed, ruim voldoende hoeveelheid.
7 apr 2024 om 12:23 Het eten was erg goed
3 apr 2024 om 16:14 Heerlijk eten! Veel vlees en erg smaakvol
19 mrt 2024 om 0:08 Food wasn't that good, was 30 minutes late, and kinda peicey. Value for money was low, and order was disappointing.
3 mrt 2024 om 23:51 Fantastisch!! Warm, lekker krokant, zeer veel smaak en vriendelijke bezorger
29 feb 2024 om 21:36 Really tasty food...this was my first order from them and I am extremely happy. Will definitely order again from them when I feel like Thai food.
21 feb 2024 om 23:44 Soep was goed heet en vol met kip