ROYAL THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 459 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Thai. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 16:53 Zeer lekker eten en vriendelijke service
23 nov 2022 om 17:31 Super lekker Aziatisch eten!
13 nov 2022 om 11:25 'Tofu Phad Med Mamong' is naar verhouding wel heel erg veel tofu. De tofu is ook nog eens in grote blokken gesneden (+/- 3x3x3cm) en vrij smaakloos. Zonder de tofu prima te eten. Advies: Minder tofu, in kleinere stukjes en beter op smaak gemaakt.
1 nov 2022 om 22:54 dit was de eerste keer dat eten niet top was jammer normaal altijd goed bij jullie
1 nov 2022 om 17:46 Snelle levertijd top kwaliteit eten en vriendelijke servies zeker een aanrader
26 okt 2022 om 16:08 De bestelling kwam snel aan, het eten was ook heerlijk.
25 okt 2022 om 19:56 The food was tasteless. Happily I had some soya sauce and pepers to add to it.
25 okt 2022 om 11:53 2,5 uur heeft de bestelling geduurd. Ik had Thais besteld, maar het eten was meer Chinees. Vreselijk en het eten was koud. Het ergste dat ik niet werd gebeld over hoe lang de bestelling zou duren. Zij zelf nemen de telefoon gewoon niet op. Dit was de
25 okt 2022 om 6:58 Delivery took a bit long but the food was still hot. Thanks!
24 okt 2022 om 21:13 Duurde 2 uur voordat de bestelling er was. Eten was ok, niet beslist het lekkerste Thai die je kan krijgen.
24 okt 2022 om 19:57 It actually took over 2 and a half hours. For 2 hours the Thuisbezorgd app said my doorbell would ve pressed imminently. Thuisbezorgd also state average delivery time for this restaurant is 40. Yeah? Will avoid the app and restaurant in future
16 okt 2022 om 1:22 food was good