ROYAL THAI

ROYAL THAI Gespecialiseerd in authentieke Thaise specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 426 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Thai. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 0:39 Snel bezorgd en netjes geleverd, is zeker een aanrader
13 jun 2022 om 15:20 Lekker gegeten en prima of tijd klaar. Bij aankomst was het eten al klaar ondanks dat ik dichtbij woon.
13 jun 2022 om 1:17 Bezorging ging snel, en het eten was nog warm en lekker ook. Zou zeker nog een keer hier bestellen
10 jun 2022 om 15:04 Vreselijke bezorging. Duurde meer dan 2 uur, hadden al geen zin meer om te eten na zo’n lange tijd wachten. Eten was misschien oke, maar geen aanrader qua bezorging.
1 jun 2022 om 7:58 Food was tasty but I asked for no egg and I think there was egg in the noodles.
20 mei 2022 om 22:12 Eten was prima bezorging duurde te lang is voor verbetering vatbaar
16 mei 2022 om 23:04 Vriendelijk personeel, eten was bij aankomst al klaar. wat betreft het eten ben ik ook erg overtuigd, grote porties en goeie smaken voor een redelijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
10 mei 2022 om 19:50 2 uur later en nog steeds geen bestelling. 2 keer gebeld, te horen krijgen dat het onderweg is… nog steeds geen bestelling. Erg slecht en zeker niet de moeite waard.
6 mei 2022 om 10:16 Heerlijk eten, super vers. Aardige bezorger.
24 apr 2022 om 23:14 Lekker eten, maar waarom moet de salade zo extreem spicy zijn? Het verpest mijn maaltijd. En dat terwijl er niet eens bij stond dat het pittig was. (Bij de andere salades wel. Daarbij moet je dan wel helemáál in brand staan.) Kan dit niet anders?
23 apr 2022 om 23:05 Eten is fantastisch en voor herhaling vatbaar en bezorging perfect
17 apr 2022 om 1:14 Veel keuze en een goeie prijs. Grote porties en kwalitatief eten , zeker voor herhaling vatbaar.